Istilah dalam boga dan kuliner
kanapé . Kitty brødskiver i forskellige former og dekorationer. Buffet og cocktailfrokost med enten kolde kanapeer eller aperitif med varme kanapeer som hovedret.
Chef de Rang . Tuften Restaurant med fransk køkken.
Porcelænsgaffel . porcelænsgaffel
tisse . Sukitama En stor sukkerkonfekt fyldt med mandler og smagt til med mynte, anis (et aromatisk plantefrø) eller citron.
Udtrykket Chiketer i bihang kulina, som betyder at bøje sig i parensis
Gul Barnaba ost
og linjer med en lille kniv. Så begge kager udvider sig
Selma prøveudtagning og brændeproces.
Chirubli . Jan, en af Daira Bejules Ungab signaturdrinks, konkurrerer ikke
Smagen er let og frugtig og mikrofonen er af typen "ungab".
Pauling nyder Zika-drinken kold og i en ny tilstand.
Forårsløg : Purløg (hvidløgsgravere) Janice Tumanhan Partnere tilknyttet:
Rødløg. Løgblade hakkes og bruges til at smage gulerødder.
Omelet dækket med lærred.
Chivri : (Bruges som et tyndt ark kesil kekei løgtræ, som en salatdressing.)
Chivri Adala grillet smør avl med en hest d
Purløg bruges også til at smage saucer. Barsam fisk serveret med purløgsauce
Jan Gevat Fiskebouillon og Sasnia serverer den med lagdelt kylling eller æg
Ribas Ribas eller Riba Setonga Pridupada Together som en del af Velut
Dimensioner
let . meneng pempanak som ikke er sikbangan
cocktails . Mixarone drikke, der siges og indeholder efter forskellige opskrifter
Et udvalg af spiritus, sirupper og krydderier. En ekspert forbereder en cocktailpind
hans kreationer som Manhattan, Bloody Mary etc. Der bruges også knuste cocktails.
Under madlavning
cocktails, hummer cocktails, frugt cocktails.
cafe . uformel restaurant, sedera, sepat tjenere
Consomme : Dajing, Ungus eller Pannus eller kølebutik fiskebouillon, normalt syv
Dinner Simple Consomme er Clear Soup Young DC med Katonga Kesil Dazing,
Grøntsager, kogte æg, croutoner osv. Consommé kan fortykkes med frisk æggeblomme
Arrowroot salve opbevares i kold bouillon i en til to timer.
inden servering
Mos suppe . Suppe med béchamelsauce tilsat decantalcanmel.
Fløde. Hovedingredienserne kan være hakket oksekød, bygris eller muslinger
ung benzin
kundeoplevelse. Den sikkerhed, forbrugerne får, når de køber produkter lavet til fejlfri fremstilling, fantasi og forbrugerindtryk.
Gaffel
Chef de Rang . Tuften Restaurant med fransk køkken.
Porcelænsgaffel . porcelænsgaffel
tisse . Sukitama En stor sukkerkonfekt fyldt med mandler og smagt til med mynte, anis (et aromatisk plantefrø) eller citron.
Udtrykket Chiketer i bihang kulina, som betyder at bøje sig i parensis
Gul Barnaba ost
og linjer med en lille kniv. Så begge kager udvider sig
Selma prøveudtagning og brændeproces.
Chirubli . Jan, en af Daira Bejules Ungab signaturdrinks, konkurrerer ikke
Smagen er let og frugtig og mikrofonen er af typen "ungab".
Pauling nyder Zika-drinken kold og i en ny tilstand.
Forårsløg : Purløg (hvidløgsgravere) Janice Tumanhan Partnere tilknyttet:
Rødløg. Løgblade hakkes og bruges til at smage gulerødder.
Omelet dækket med lærred.
Chivri : (Bruges som et tyndt ark kesil kekei løgtræ, som en salatdressing.)
Chivri Adala grillet smør avl med en hest d
Purløg bruges også til at smage saucer. Barsam fisk serveret med purløgsauce
Jan Gevat Fiskebouillon og Sasnia serverer den med lagdelt kylling eller æg
Ribas Ribas eller Riba Setonga Pridupada Together som en del af Velut
Dimensioner
let . meneng pempanak som ikke er sikbangan
cocktails . Mixarone drikke, der siges og indeholder efter forskellige opskrifter
Et udvalg af spiritus, sirupper og krydderier. En ekspert forbereder en cocktailpind
hans kreationer som Manhattan, Bloody Mary etc. Der bruges også knuste cocktails.
Under madlavning
cocktails, hummer cocktails, frugt cocktails.
cafe . uformel restaurant, sedera, sepat tjenere
Consomme : Dajing, Ungus eller Pannus eller kølebutik fiskebouillon, normalt syv
Dinner Simple Consomme er Clear Soup Young DC med Katonga Kesil Dazing,
Grøntsager, kogte æg, croutoner osv. Consommé kan fortykkes med frisk æggeblomme
Arrowroot salve opbevares i kold bouillon i en til to timer.
inden servering
Mos suppe . Suppe med béchamelsauce tilsat decantalcanmel.
Fløde. Hovedingredienserne kan være hakket oksekød, bygris eller muslinger
ung benzin
kundeoplevelse. Den sikkerhed, forbrugerne får, når de køber produkter lavet til fejlfri fremstilling, fantasi og forbrugerindtryk.
Gaffel
0 Response to "Istilah dalam boga dan kuliner"
Posting Komentar